Om oss

I 1972 flyttet Edgar Skår (f35) med kone og 3 barn til Fauske og startet Nilsson avd. Fauske..
Nilsson ble senere solgt til Bergen Rørhandel, og 1.juni 2001 kjøpte Edgar, Ketil og Jørn Are Fauske-avdelingen og stiftet Rørlegger’n Fauske AS. Da pensjonerte Edgar seg. Ketil Skår (f60) ble daglig leder og Jørn Are Skår (f66) prosjektleder.

Over 50 år senere driver familien Skår samme virksomhet i samme lokaler, bare mye, mye større.
Nå er Rørlegger’n en stor bedrift på Fauske, med over 20 ansatte, større lokaler, stor og fin butikk, og ikke minst mange dyktige medarbeidere.

Vi holder til på Fauske i eget bygg i Storgata 98.
Bygget ble bygd i 1963 av engros firmaet Kristine Oppegård, senere Køff. Nilsson kjøpte etter hvert bygget før det i 2001 ble kjøpt opp av Skår Eiendom.

Gjennom mange år i bransjen har vi bygd opp økonomi og kompetanse til å være med på store anbud, og har lang erfaring med både små og store oppdrag. Vi er spesialister på rørlegging i både bolighus, hytter, næringsbygg, offentlige bygg og industri. Du ser våre rørleggere like gjerne på større bygge- og renoveringsprosjekter, som på oppdrag med å reparere en kran som lekker på et vaskerom.

I tillegg til å hjelpe med små og store rørleggeroppdrag, leverer vi det du trenger til de viktigste rommene i huset. Vi leverer utstyr til badet, er forhandler av kvalitetsprodukter fra Sigdal, samt varmepumper fra Toshiba og Nibe. Det du trenger til husets viktigste rom kan du se – og kjøpe – i vår store og fine butikk i Storgata 98 på Fauske.

Bedriften har vokst mye siden starten. Fra å være en liten bedrift på Fauske med 2-3 rørleggere, er vi i dag 22 medarbeidere som tar små og store oppdrag i hele Salten-regionen, for både privat- og proffmarkedet. Rekruttering til rørleggerfaget er en av våre hjertesaker, og vi prøver til enhver tid og ha 1-3 lærlinger i opplæring sammen med våre dyktige rørleggere.

I november 2023 takket Ketil av som daglig leder og Tore Aronsen overtok kapteinsrollen.

At Fauske og Salten som region er bærekraftig er viktig for oss. Derfor er vi aktive i lokalpolitikken, i lag og foreninger og der vi ellers kan bidra positivt. Dere ser oss gjerne i forbindelse med dugnader og arrangement der vi bidrar både økonomisk og med «muskelkraft».

Vi er opptatt av at kundene våre er fornøyde. Det vil du merke når du kjøper varer og tjenester hos oss.

Vårt motto er at vi skal være rørleggerbedriften alle vil samarbeide med, og vårt hovedmål er å alltid ha fornøyde kunder.